Garantie | Alix & Baxter

Garantie
GARANTIE

Alix & Baxter producten worden allemaal met de hand gemaakt en daardoor kunnen er, ondanks de zorgvuldige eindcontrole, af en toe gebreken ontstaan. omdat wij vinden dat u er vanuit mag gaan dat onze producten van goede kwaliteit zijn, geven wij op al onze producten een garantie van 12 maanden na de aankoopdatum zoals vermeld op de kassabon. het bewijs van aankoop is vereist wanneer een product reparatieservice nodig heeft.

Deze garantie geeft de koper het recht op reparaties die te wijten zijn aan defecte onderdelen of vakmanschap. Normale gebruiksslijtage, zoals krassen of beschadigingen, normale slijtage van de ritsen en het soepeler of uitrekken van het leer vallen niet onder garantie. Ook schade die ontstaat door ongewoon gebruik van de materialen, zoals overbelading en of onzorgvuldigheid vallen niet onder de garantie.


DEFECTEN AFHANDELING

Wanneer wij u aanbieden het defecte product te repareren mag u het product afgeven in een van onze filialen of retour sturen naar ons hoofdkantoor met een bijgevoegd klachtenformulier. te verkrijgen via info@alixandbaxter.com zodra we het defecte artikel hebben ontvangen, streven we ernaar om het binnen twee weken te repareren.