Retourneren | Alix & Baxter

RetournerenRETOURNEREN.

Je kunt de items die je via Alix & Baxter hebt besteld binnen 14 dagen terugsturen. Zodra we je pakket hebben ontvangen betalen we je het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen terug, mits de artikelen nog in de originele verpakking zitten, voorzien zijn van het prijskaartje, ongedragen en onbeschadigd zijn.

Heb je verzendkosten aan ons betaald voor je bestelling, en retourneer je de volledige bestelling? Dan ontvang je ook deze verzendkosten van ons terug. Heb je een gedeelte van jouw totale order aan ons geretourneerd? Dan krijg je de verzendkosten van deze order niet terug

RETOURNEREN VIA DE POST
Heb je je bedacht, dan kun je je bestelling terugsturen (op eigen kosten). Daarbij dien je het retourformulier dat bij je bestelde artikelen meegestuurd is in te vullen en mee te sturen. Heeft u geen retourformulier ontvangen dan kunt u het formulier hier downloaden.

Download hier

Stuur het retourpakket aan:

Alix & Baxter
Modemstraat 19
1033RW Amsterdam


Let er wel op dat je het pakket voldoende frankeert wanneer je het terugstuurt. Retourzendingen zijn voor eigen risico van de koper. Dit houdt in dat Alix & Baxter niet aansprakelijk is voor het beschadigen en/ of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Binnen 14 dagen na ontbinding storten wij het bedrag terug op je bankrekening.


RETOURNEREN WINKEL.
Je kunt je item(s) ook retourneren in onze winkels. Hiervoor dien je ons eerst een bericht te sturen via het contactformulier op de website, vermeld hierbij duidelijk je ordernummer en artikelnummer. Vul vervolgens het retourformulier in, deze wordt meegestuurd met je bestelling en neem deze samen met je item(s) mee naar de winkel. Je kunt je item(s) enkel afgeven. Op deze manier hoef je uiteraard geen verzendkosten te betalen.
We geven geen contant geld terug als je een artikel retourneert, je krijgt het geld terug gestort op je bankrekening, binnen 14 dagen na ontbinding.